Coaching

Soms kun je een moment hebben in je leven dat het fijn is als er even iemand met je meeloopt op jouw levenspad. Het kan zijn dat je vastloopt, steeds weer oude, belemmerende patronen tegenkomt, op zoek bent naar zingeving, meer je hart wil volgen, meer zelfvertrouwen wilt voelen etc.

Als intuïtief coach stem ik me af op jou en loop ik een tijdje met je mee. De antwoorden op jouw vragen heb ik niet, maar samen gaan we op zoek naar wat er in jou leeft en wat jou kan ondersteunen om weer in jouw kracht te komen. Ik nodig je uit om te gaan voelen, er is ruimte voor alle gevoelens en emoties, zonder enig oordeel mag jij zijn wie jij bent.

Vanuit een liefdevolle verbinding bied ik een veilige ruimte om te zijn wie jij bent en te voelen wat jij voelt. De uitnodiging aan jou is om vanuit compassie en liefde naar jezelf te kijken, en ruimte te geven aan alles wat er is jou leeft. 


Enkele voorbeelden van vragen of doelen:

  • Ik wil meer zelfvertrouwen voelen
  • Ik geef mezelf vaak weg in contact met anderen
  • Ik wil meer zingeving in mijn leven
  • Wie ben ik en wat wil ik in mijn leven
  • Ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven
  • Ik voel me vaak angstig
  • Ik vind het moeilijk om bij mijn gevoel te komen
     

Hoe ziet een coach traject eruit?

De eerste stap ik het coach traject is een oriënterend gesprek waarin je kennis kunt maken met mij. In dit gesprek gaan we ook jouw doel helder krijgen en formuleren. Dit doel vormt het uitgangspunt van ons traject, maar het kan altijd zijn dat er een andere wending komt door inzichten die we verkrijgen of doordat er wat anders op jouw pad komt waardoor het doel verandert. We bewegen steeds mee met wat in het nu nodig is.


We zullen eens per 2-3 weken afspreken, afhankelijk van jouw behoefte. Één gesprek duurt één tot anderhalf uur, ook dat hangt af van wat er nodig is op dat moment. Jij blijft zelf degene die aangeeft wat wel of niet goed voelt en wat nodig is. Het aantal sessies is heel verschillend maar gemiddeld is 5 x bij elkaar komen genoeg. 


Wie ben ik als coach?

Enkele eigenschappen die mij als coach kenmerken zijn: liefdevol, warm, betrokken, eerlijk, verbinding maken vanuit mijn hart, invoelend, uitnodigend, sterke intuïtie, soms confronterend, nieuwsgierig naar jou.


Ik zal jou als coach geen antwoorden geven, sterker nog, ik weet de antwoorden niet. Ik ga samen met jou op pad, steun je waar dat nodig is, spiegel je, bevraag je en nodig je uit om te onderzoeken om zo de antwoorden op jouw vraag te vinden. Het is mijn doel om jou in je eigen kracht te zetten en zelfstandig te maken. 


Hoe ziet een coaching sessie eruit?

Als we bij elkaar komen stemmen we altijd eerst af wat er nodig is en hoor ik graag hoe het met je gaat. Vervolgens gaan we aan de slag en ga ik je uitnodigen om vooral te voelen. Dit kan door oefeningen zoals meditatie, visualisatie, opstellingen, innerlijk kind oefening etc. 

Het kan ook zijn dat aanraking je kan helpen om in contact te komen met je gevoel, masseren kan daarbij ook een middel zijn.

Alles ontstaat in het moment, ingegeven door mijn intuïtie en wat jij zelf aangeeft nodig te hebben . We laten het los en verwonderen ons! 


De kosten

De kosten voor een coaching sessie van 1 uur zijn 55 euro, voor anderhalf uur 75 euro.